Discurs d’investidura nou consistori municipal

0
934
Comencem avui i ací la quarta legislatura continuada P.S.O.E. Ha estat la voluntad de la majoria d’alcampellans que, amb el 60% dels vots, mos ha tornat a  donar la majoria absoluta.
Vull agrair , en aquests moments d’emoció continguda, la feina feta per tot l’Equip de Govern municipal i en especial, a dos persones que han estat al meu costat durant aquests últims 12 anys. Gràcies a Mª Dolores Jiménez Amaro la “ Loli “ i a Juan Aurín el “ Peri “. Espero que us vagi  be en aquesta nova etapa allunyats de la primera línia política; pero que em consta que estareu amb naltros i mos ajudareu quan calgui.
Gràcies tambe als dos regidors que ara s’incorporn al nostre equip, Irene i Ivan , gràcies per haver tingut la valentia de dir que sí a un projecte de i per Alcampell.
Alcampell, la seua gent, això és el què mos mou i el què mos guia . Així ha estat en aquests 12 anys passats i així serà  en el futur d’aquesta nova singladura.
Administrar el be comú no és fácil i, és possible que en algún moment mos haguem pogut equivocar i, sobretot aquest Alcalde que, de vegades ha hagut de prendre decissions arriscades; però tingueu pressent que si s’ha fallat ha estat de manera involuntària, per això us demano disculpes si, en algún moment, no em sabut encertar.
Al fons de tot, però, tinc el convenciment de la feina ben feta a favor de tots i totes.
Com deiem en el programa electoral, vam saber aprofitar els anys be bonança per tirar endavant els projectes de més envergadura . Ara també tením il·lusió en el futur i mirarem de complir el màxim dels nostres desitjos i compromisos que us explicavem.
Nosaltres i jo mateix com a Alcalde vostre, no anem contra ningú sinó a favor del lloc d’Alcampell en la seua totalitat , sense cap discriminació. Us estem agraïts per haver-nos donat la vostra confiança novament i, estic segur que mos donareu el vostre ajut per tirar endavant  aquest projecte il·lusionant de treballar per a que Alcampell sigui el lloc on hi pugui viure amb dignitat  tots i totes aquells que així ho decideixin .
Novament gàcies i espero continuar sabent estar a l’altura de les circumstàncies, per difícils que aquestes siguin.
                      Josep A. Chauvell – Alcalde d’Alcampell

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here