Get Adobe Flash player

Divendres 17 d'Octubre a les 20h a la Casa de la Cultura d'Alcampell es farà una conferéncia a càrreg de Ramón Ballarín Olivan (Dtor. Secotr Agropecuari Grupcinca) sobre l'aplicació de la reforma de la PAC a partir de 2015.

Organitza i patrocina: Belén Santamaria, Asesoría de Desarrollo Empresarial y Agente colaborador del Banco Santander.

El proper dissabte dia 11 d'Octubre a les 18:30 tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Alcampell la representació de l'obra "d'un temps d'un poble" a càrreg del Grup de Teatre la Garbinada de Mequinenza.

Organitza: l'Ajuntament d'Alcampell i Patrocina: Ajuntament de Mequinensa.

Textos de Jesús Moncada
Jesús Moncada torna una altra vegada a pujar als escenaris, en aquesta ocasió per mitjà del grup de teatre de la seva Mequinensa natal.
"D'un temps d'un poble" és l'obra amb la qual el grup Garbinada Teatre ha rendit Es una adaptació teatral de textos curts "Històries de la mà Esquerra", "El Cafè de la Granota" i de "Estremida memòria" obres que Jesús Moncada va ambientar en el seu El treball d'adaptació, s'ha realitzat amb la voluntat, d'oferir a l'espectador, l'oportunitat de conèixer la magistral forma amb la que, Moncada va relatar les vivències d'un món perdut, que va desaparèixer sota les aigües d'un pantà. 
L'univers irònic és l'essència de l'humor, l'atmosfera que es respira en els relats, una barreja del real i fantàstic, gents del món rural, una forma de viure desapareguda, que es L'obra està dividida en tres actes, en el que el cafè, una vetlla i l'església són el punt Els personatges van apareixent recordant antigues històries, fets reals que semblen inversemblants, situacions que s'aprofiten per a traslladar el món literari narratiu de Adaptació:Tere Borbón,Pili Arbiól,Cristina Rodes i Miguel Ibarz
Direció: Angelines Hermenegildo i Antonio Blas
Ajudant de dirección: Magda Godia
Repartiment per ordre d ́aparició:Aranxa Guardiola,Julián Rivas,Mauel MolinaJesús Llop,Tere Borbón,Begoña Navarro,Manuel Andres,Miguel Ibarz,Jacinto Bonales,Cristina Rodes,Antonio Llop,Alberto Vera,Juan Manuel Arbiol,Rafael Contreras,Carlos Cabistañ, Javi Rodes,Isabel Roca,Pili Arbiol,Ana Godia,Alicia Caballé, Laura Fornos,Maite Controls i efectes sonors: Enric Nogués
Luminotécnia:Jesús Llop i Enric Nogués
Escenografía i montage:Jesús,Juanma,Miguel,Rafa i Julián
Perruquería i estética: Alicia Caballé,Provi Acné i Pili Callizo

Del 28 al 31 d'Agost al nostre poble estem de Festa Major.
Molt bones festes a tots!!
 
 
Salutació de l'Alcade:
 
Benvolguts veïns
 
Una vegada més el temps mos ha portat a les portes d’una nova Festa Major de Sant Ramon.
Això que el temps passse i passe te un parell de lectures: cada vegada som més vells , però això vol dir que encara som vius i podem confiar amb el futur.
 
El futur. Un demà que voldriem il·lusionant, ple de ventures i , sobretot salut per nosaltres i pels nostres. Ara, peró, visquem un present que mos amoïna , un dia a dia en el què estem veient la precarietat; la nostra i, desgraciadament la dels nostres fills que han de sofrir una crisi que , malgrat el que diuen, sembla no tenir fi. Què més voldria aquest humil alcalde que dir-vos que ja tot será d’ací en endavant millor. Res no em faria més feliç que anunciar-vos que des de l’Ajuntament tenim la vareta mágica de poder arreglar les coses, però no és així. Es fa el què es pot fer sense estirar més el braç que la màniga i, això, benvolguts, mos està donat bons resultats i mos ha dut a una situació de bon control de les finances municipals, sense deixar de fer les actuacions més necessàries i les que convenen al lloc d’Alcampell.
 
No es retòrica. El que més m’alegra és que aquests dies que venen de Festa Major, els passeu sense maldecaps, aprofitant la visita dels vostres fills, parents i amics; que algú sempre ve a les festes d’Alcampell. Deixeu de banda les preocupacions, ja us vagarà de tornar a patir. Visqueu amb emoció els actes que, amb tanta dedicació mos há preparat La Comissió de Festes, aneu al Ball i balleu, balleu i feu gran el ball ( que és el millor ball de La comarca ), disfruteu de les diverses activitats que complementen la Festa i, com sempre us recomano, passeu aquests dies el millor que pogueu sense que ningú mos pugui dir que no hem tractat els forasters, que aquest dies mos acompanyen, com a si fossin d’Alcampelll mateix.
 
Amb el meu nom i amb el de La Corporació que represento, desitjo de tot cor que passeu unes molt bones festes de Sant Ramon.
 
El vostre Alcalde
Josep Anton Chauvell

El viernes 27 de junio en la escuela  infantil de Alcampell celebramos  una fiesta  para  despedir  a los niños/as que  el curso  que viene  abandonan la escuela y se van "al cole de los mayores" que ellos dicen. 

A estos niños/as que iban ataviados con una banda y un birrete, se les dió un diploma. Después las educadoras del centro les hicimos una  pequeña obra de titeres "Los siete cabritillos y el lobo" y después realizamos un  taller en el que se lo pasaron muy bien y después merendamos todos  juntos jugaron, bailaron y se lo pasaron genial. 

Durante el mes de julio  hemos  elaborado  una programación especial más  divertida con la que esperamos que los niños/as de la escuela disfruten mucho.

Plaç obert des de el dia 28-07-2014, fins el dia 04-08-2014.

Entrega dels dibuixos, a les oficines del Ajuntament. Fins el dia 04-08-2014, en horaris d'oficina.

Entrega dels dibuixos, en sobre tantac, adjuntant un altre sobre amb les dades de l'autor.

El ganador de la portada, no pot optar a la contraportada.

Premi 75 € guanyador Portada, 50 € guanyador contraportada.

La comissió de Festes, es reserva el dret a deixar el concurs desert, completant Portada o Contraportada amb fotos del poble.

CANVI DE DATA! Per motius aliens a l’organització, la Festa Jove es trasllada al cap de setmana del 18, 19 i 20 de juliol. Per tant, el sopar serà el divendres 18 (actualització feta el dilluns 7/7/14 a les 13:10)

Per segon any, se celebrarà un sopar popular en el que cadascú pagui allò que considera que val el seu sopar. És a dir, tú decideixes el preu.

Aquest any, però, el sopar serà el divendres, per motius d’organització i millor coordinació de les diferents activitats de la Festa Jove.

Cabecera Evento Facebook-04

Tots els interessants, poden apuntar-se al Ajuntament d’Alcampell, al esdeveniment de Facebook de la Festa Jove o bé mitjançant correu electrònic a: a.c.alcampell@gmail.com

Programa:

Divendres 18/7/14

21:30 Sopar popular (apuntar-se al ajuntament, via Facebook o bé enviant un correu a a.c.alcampell@gmail.com
23:30 Concerts
02:00 Sessió Djs 

Dissabte 19/7/14 

22:30 Pregó de Festa
23:00 Correfoc a càrrec dels Diables de Lleida 
00:00 Concerts
02:00 Sessió Djs 
06:30 Charanga

La Diputació Provincial d'Osca ofereix un nou programa de cursos en línia, emmarcats dins del pla de dinamització tecnològica que la institució posa en marxa cada any en la seva Xarxa de Telecentres. Es tracta de cursos gratuïts amb els quals es pretén acostar les noves tecnologies al medi rural.

Condicions per a la participació en els mateixos: 

 

Termini d'inscripció: fins a completar places. 

Termini d'execució de les accions formatives: de maig a novembre de 2014, a mesura que vagin tancant grups. 

Inscripció: a través del formulari d'inscripció. 

Grups: Els grups comptaran amb un mínim de 10 persones i un màxim de 25. 

Durada: de 2 a 9 hores. No obstant això, l'alumne / a podrà realitzar el curs quan millor li convingui en el període proposat. 

Metodologia: formació on-line. 

Preu: gratuït. 

Telèfon d'informació: 974232449

Consulta el programa dels cursos oferts:

El Ayuntamiento de Alcampell tiene prevista la mejora de la señalización en el casco urbano, realizando substituciones de números de casas, señales de tráfico y organización de nombres de calles. 

La obra que costará 59.998,19€ estará subvencionada por la DPH con 47.998,55 €. Los 11.999,64€ restantes los aportará el Ayuntamiento.

La Diputación de Huesca aprobó los Planes Pronvinciales de Obras para los años 2014 y 2015. Alcampell es uno de les 199 ayuntamientos que se benificiará de esta promoción en la obra de sustitución de aceras en la Avenida Joaquin Costa.

La obra que costará 60.000€ estará subvencionada por la DPH con 48.000 €. Los 12.000€ restantes los aportará el Ayuntamiento.

En la Escuela Infantil de Alcampell estamos muy concienciados con el tema de la animación a la lectura y creemos que hemos de enseñar a los niños/as a disfrutar de la literatura cuanto antes mejor, así que esta semana la hemos dedicado a realizar actividades que persiguen ayudar a los pequeños y a sus familias a pasar unos muy buenos momentos acompañados de un cuento.
 
Hemos trabajado la leyenda de San Jorge y el dragón (hemos contado la leyenda, la hemos escenificado y hasta la hemos representado con marionetas..), hemos hecho marcapáginas para nuestros cuentos favoritos, una marioneta de dragón para poder jugar… Por las tardes han venido papás y mamás a contarnos cuentos que nos han gustado muchísimo y nosotros les hemos regalado una rosa hecha con nuestras manitas para que la tengan de recuerdo de esta bonita experiencia.
 
Estamos elaborando un bonito libro viajero, en el que cada familia escribe parte de una aventura en que los niños/as de la escuela son los protagonistas y hasta hemos participado en el concurso literario que se organiza en la localidad. 
 
Próximamente, a partir del 28 de Abril, se abre el plazo de preinscripción, para el próximo curso 2014-2015, todos los interesados pueden dirigirse a la propia escuela situada en los bajos de la Casa de la Cultura o al Ayuntamiento o llamando al teléfono 608480018. Dichoperiodo de preinscripción estará abierto a lo largo del mes de Mayo.
 
Escuela Infantil de Alcampell

Webcam

Facebook

Mail Alcampell.net

Administració electrónica

Instància/ Llicència d’obres

Lectura comptadors d'Aigua

Per facilitar als usuaris la lectura dels comptadors d'aigua, l'Ajuntament d'Alcampell posa a la seva disposició un servei d'enviament de les dades del comptador per mitjà del web.

Àlbum de fotos

Club de Lectura

Asoc Cultural La Bardisa

Escola Infantil

Consultori

Telf:  974 421911
de 8:15 a 15  y de 17 a 19h 
de lunes a viernes.

Drupal

Impulsat per Drupal, un sistema de gestió de continguts de programari lliure.