Club de Lectura – Sessió 1

0
473

 

El passat 23 de setembre es va celebrar la primera reunió dels membres del recentment estrenat Club de Lectura de la Biblioteca d'Alcampell, una activitat que dirigeixen Immaculada Gràcia i Arantxa Capdevila. En aquesta primera presa de contacte es va exposar qual seria la dinàmica de les sessions, es va proposar la lectura de diversos llibres i es va acordar que inicialment les reunions se celebressin un divendres de cada tres setmanes.
 
 
Un Club de Lectura no és més que un grup de persones que es reuneixen i parlen del llibre que estan llegint, comentant el seu estil literari, l'acció, els personatges … En definitiva una experiència enriquidora i divertida, que afegeix al · licient de la lectura íntima i personal, la possibilitat de compartir aquesta lectura amb altres persones, que aporten altres punts de vista diferents als teus sobre el mateix llibre.
 
Si gaudeixes de la lectura, anima't a participar d'aquesta afició pels llibres i la cultura i uneix-te al Club de Lectura de la Biblioteca d'Alcampell. Per més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres, bé en la pròpia Biblioteca o per correu electrònic al compte biblioteca@alcampell.net.
 
I pels que ja van assistir a la primera reunió, se us recorda que en aquesta es va acordar llegir el llibre "La jove de la perla" de l'escriptora nord-americana Tracy Chevalier,-basat en la creació del famós cu
 
 
Adro del mateix nom de Vermeer-, i que la propera trobada del Club de Lectura serà el divendres 14 d'octubre a les 21:00 hores.
 

 
SINOPSIS de la Joven de la Perla
En la segona meitat del segle XVII, el pintor holandès Johannes Vermeer va immortalitzar en una tela a una bella noia adornada amb un turbant i un pendent de perla. Els seus llavis semblen esbossar un somriure sensual, però els seus ulls irradien la tristesa més profunda.
 
La jove de la perla és la història d'una fascinació, de com sorgeix un sentiment que es mou entre l'admiració i l'amor. La llum en els ulls de Griet, la serventa convertida en musa, tanca el misteri més profund en el procés de creació d'una obra d'art. Tracy Chevalier evoca la vida quotidiana al segle XVII holandès en aquesta bella novel · la sobre el despertar a la vida ia l'art.
 

Compartir
Artículo anteriorClub de Lectura – Sesión 1
Artículo siguienteClub de lectura

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here