Club de Lectura – Sessió 2

0
440

El cafè de la granota de JESÚS MONCADA

La Jove de la Perla de Tracy Chevalier va ser el llibre escollit per inaugurar les sessions del Club de Lectura de Alcampell. Amb una àmplia participació, els membres del Club van aportar el seu particular punt de vista en tots i cadascun dels aspectes d'una obra, tan plena de matisos: pintura, art, història, passions, costums, estil literari, … etc.
 
I per a la segona sessió que se celebrarà el divendres 4 de novembre a les 21:00 hores, el llibre seleccionat és "El cafè de la Granota" de Jesús Moncada, un recull de catorze relats breus que es desenvolupen a l'antiga vila de Mequinensa , llar de l'autor, que va veure la llum per primera vegada el 1985.
 
SINOPSIS de  “El Cafè de la Granota”
Un delinqüent amb mala sort, un serè que escriu les seves memòries en una fleca, un camp de futbol insòlit on es disputen partits desaforats, l'esposa somnàmbula del veterinari que canta òpera des del balcó, un Sísif modern, unes forces de l'ordre d'allò més bèstia. I un vell cafè amb una parròquia irònica, un rom infame i una cotorra procaç que recull el bategar quotidià d'un poble inefable.
 
Un conjunt de narracions breus, escrites amb el luxe de detalls i riquesa lèxica que caracteritza l'autor.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here