CONTACONTES PER ADULTS A CÀRREC DE ALDO MENDEZ

0
742

El proper dimarts 29 de novembre, a partir de les 19:00 hores, visita la Biblioteca d'Alcampell el cuentero i escriptor cubà Aldo Méndez, que actuarà amb un espectacle de contes dirigits al públic adult.
 
Llicenciat en Filosofia i establert a Espanya, des de 1994 es dedica a la Narració Oral, activitat que compagina amb la impartició de cursos i seminaris relacionats amb l'acció cultural. Així mateix, ha publicat poesia per a nens, narracions i llibres didàctics al voltant de la lliure expressió en l'animació a la lectura.
 
Emigrant per raons polítiques, va abandonar Cuba no sense abans omplir el seu equipatge d'un bon nombre d'històries amb les que actualment recorre la geografia Espanyola. Gran conversador, segons les seves pròpies paraules, exerceix de "herald de la memòria col · lectiva" i en els seus espectacles busca la proximitat i la interacció, una comunicació directa, basada en la paraula, l'afecte i la transmissió verbal de sabers.
 

No t'ho perdis!, T'esperem! 

 
 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here