Activitats escola infantil

0
457

El passat 30 de gener va ser el dia escolar de la pau i la no violència i per commemorar-s'han realitzat diferents activitats, una d'elles va ser elaborar un mural (amb ajuda de les famílies) amb cares somrients entre les quals hi ha les dels nostres petits . Van cantar cançons i van veure vídeos relacionats amb la pau. Els nens van estampar les mans i els peus pintats amb pintura blanca per dibuixar un colom. Igualment van pintar mana que van servir per decorar el centre. Com cada any ho van celebrar menjant crispetes de la pau.
 
També durant el passat mes s'han dut a terme activitats de reciclatge en què es va demanar col · laboració a les famílies. Els nens van portar de casa residus de paper i plàstics que van col · locar a les borses corresponents i que després es van tirar contenidor.

 


 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here