Resultats III Concurs de Fotografia d'Alcampell

0
479

D'acord amb les votacions efectuades pel públic que va visitar l'exposició durant els dies 4,5 i 6 de gener de 2013, els guanyadors del Concurs han set:

  • Premi del jurat: Mabel Castarlenas, amb la fotograía titulada "El càntir"
  • Premi del públic: María Antonieta Tobeña, amb la fotografía titulada "Alfarero 1"

L'organització es posarà en contacte amb elles per al lliurament dels premis, consistents en unes peces artístiques del Mestre ceramista Miguel Molet d'Albelda, i un dinar al restaurant El Campell (premi del jurat)

 

L'organització vol agrair la participació de totes les persones que han presentat les seves fotos, així com expressar l'admiració per la gran qualitat de la majoría de les fotografies exposades i que no han pogut ser premiades. Animem a tots els i les participants a tornar-se a presentar en futures edicions del concurs.

 

La organització

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here