Taller de narració oral

0
452

Vols aprendre a explicar un conte? Des de la Biblioteca d'Alcampell us proposem un taller en què us endinsareu en el món dels contes, aprendreu estratègies de narració oral i desenvolupareu la vostra pròpia veu narradora.
   
El taller va dirigit a adults. Pares, mares, docents, … i tot aquell que vulgui aventurar-se a narrar contes. Tindrà una durada de cinc hores, repartides en dues sessions de tarda. I es durà a terme al mes de novembre.
 
L'encarregat d'impartir el curs serà Pep Bruno, contista i escriptor, a qui ja coneixem en aquesta biblioteca, ja que l'any passat ens va delectar amb dues sessions de contacontes, una per als nens de l'escola i una altra per a adults.
 
Per poder assistir-hi cal preiscribirse prèviament, la qual cosa pots fer tant a la Biblioteca com a les oficines de l'Ajuntament. Les places són limitades. El termini de preinscripció finalitza el 25 d'octubre.
  
Anima't a participar!
 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here