Resultats IV Concurs de fotografía d'Alcampell

0
459

D’acord amb les votacions efectuades pel públic que va visitar l’exposició durant els dies 4, 5 i 6 de gener de 2013, els guanyadores dels dos premis del III Concurs de Fotografia d’Alcampell són:
  • Premi del públic: Victoria Sierra Meler, amb la fotografia titulada “Foc”.
  • Premi del jurat: Ana Ribera Roc, amb la fotografia titulada “Tarde de viento”.
L’organització es posarà en contacte amb elles per al lliurament dels premis, consistents en una estació meteorològica (premi del públic), i un paraigüa de tecnologia avançada (premi del jurat).
Agraïm molt especialment la contribució de Javier Barés Ripollés, expert en meteorologia, que en el marc de l’exposició fotogràfica mos va fer una conferència titulada “El clima ja no és el que era?”, on va explicar amb molt detall i de manera molt pedagògica l’evolució del clima a la nostra comarca i a Alcampell en particular.

L’organització vol agrair la participació de totes les persones que han presentat les seues fotografies, així com expressar el més sincer reconeixement per la gran qualitat de la majoria de les fotografies exposades i que no han pogut ser premiades. Animem a tots els i les participants a tornar-se a presentar en futures edicions del concurs.

 

GRAPA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here