Carnestoltes a l'escola infantil d'Alcampell

0
473

escuelainfantilalcampellcarnaval201401

A l'Escola Infantil de l' Alcampell al llarg de la setmana , del deu al març 14 , hem celebrat el Carnestoltes . La culminació d'aquesta celebració tindrà lloc avui dissabte dia quinze , dia en el qual se celebra el Carnestoltes a la localitat amb una cercavila medieval a càrrec dels Titiriteros de Binéfar i amb l'actuació d'aquest mateix grup . En definitiva , els nostres petits estan celebrant amb magnificència aquesta gran festa .

Ahir , divendres 14 , els petits / es de l'Escola es van disfressar d'ossets panda i van sortir pels carrers de la localitat perquè els veiessin ben guapos . Hem triat aquesta disfressa ja que al llarg d'aquest segon trimestre hem realitzat un projecte que consisteix en l'elaboració d'un conte el protagonista és un d'aquests ossets .

escuelainfantilalcampellcarnaval201402

Al llarg de la setmana hem triat l'eix temàtic del circ . Totes les activitats realitzades al centre han girat entorn a l'activitat circense . Han estat acròbates , mags , domadors , pallassos …. Que bé s'ho han passat !

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here