XVII Certamen de Poesia i Relats Curts

0
454
La Biblioteca Pública Municipal juntament amb la Comissió de Cultura de l’Ajuntament d’Alcampell, convoquen el XVII Certamen de Poesia i Relats Curts amb la finalitat de fomentar la lectura i escriptura en el nostre poble. 
 
Bases del Certamen 
 
– Poden participar totes les persones vinculades a Alcampell. 
– Els treballs seran originals i inèdits, no presentats anteriorment a cap altre concurs o certamen. 
– La temàtica dels treballs farà referència a qualsevol aspecte relacionat amb la zona (història, costums, naturalesa, art, modalitat lingüística, …). 
– Els treballs podran escriure’s en castellà i en català. 
– S’estableixen 5 categories: Benjamí: (Nens que cursin Educació Infantil, 1º y 2º Primària – fins a 7 ayns). Primària: (Nens que cursin 3º, 4º, 5º y 6º Primària – fins 11 ayns). Juvenil: (de 12 a 17 anys). Adults: (a partir de 18 anys).
– Hi haurà tres modalitats: Dibuix: (tan sol la categoria Benjamí podrà participar en aquesta modalitat). Prosa-Relat Curt: una extensió màxima de 5 folis en la categoria Primària, i de 10 folis en Juvenil i Adults. Poesia: una extensió màxima de 50 versos.
– Els treballs es presentaran a la Biblioteca Municipal, per quadruplicat, escrits a màquina o amb lletra molt clara, a doble espai, encapçalats per un títol i signats sota pseudònim, indicant en el sobre la categoria i modalitat en què es participa. A l'interior d'aquest sobre anirà un altre tancat on s'inclourà el nom, adreça, edat i telèfon de l’autor/a, categoria en la qual es participa i títol de l’obra; a l’exterior d’aquest segon sobre hi haurà de figurar el pseudònim.Cada participant solament podrà presentar un treball per modalitat. 
– S’estableix un premi per a les modalitats de Prosa-Relat Curt i Poesia, en cadascuna de les categories, i un obsequi per a cada participant en totes les categories. El jurat, segons el seu criteri, podrà concedir els accèssits que cregui convenients: Categoria Primària: material literari i de papereria. Categoria Juvenil: 70 € en metàl·lic. Categoria Adults: 100 € en metàl·lic. 
– El termini d’admissió de treballs finalitza el 1 d’abril de 2.014 
– El jurat serà nomenat per l’entitat organitzadora i la seva decisió serà inapel·lable. Podrà declarar els premis deserts si no s’arriba a la participació/qualitat desitjada. 
– La decisió del jurat es farà pública el dia 23 d’abril, festivitat de Sant Jordi, coincidint amb el lliurament dels premis. 
– L’Ajuntament d’Alcampell es reserva el dret de reproduir i publicar les obres presentades. 
– La participació en el Certamen implica l’acceptació de totes les bases.
 
 
 

 

Compartir
Artículo anteriorJoc de Rol
Artículo siguienteCuentos para adultos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here