Contes per Adults

0
811

Aquest dimecres dia 9 d'abril a les 19h t'esperem a la Biblioteca Municipal d'Alcampell. Una nova sessió de contes per a adults aquesta vegada de la mà del Japonès Yoshi Hioki .
 
Yoshi Hioki – ( Osaka , Japó , 1972 )
Pintor i narrador .
 
Resident a Barcelona des de 1991. És llicenciat en Belles Arts a la Uniersidad de Barcelona. Membre de l'Associació de Narradors i Naradors ( ANIN ). A més participa en les activitats culturals, com a conferenciant o docent , del Museu Etnològic de Barcelona i de la Casa d'Àsia.
 
Des de sempre li ha fascinat llegir i escoltar, però la trobada amb la brillant narradora mexicana Martha Escudero el va empènyer al món de la narració oral i, des de 1999, es dedica a explicar professionalment contes, mites i relats literaris de totes les èpoques del seu país, Japó, tant per a nens com per a adults. Ha estat narrador en diversos maratons de contes, simposis i festivals realitzats per tot Catalunya, en altres ciutats espanyoles, Brasil, etc .

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here