Homenatge als represaliats republicans d'Alcampell i la Llitera

0
494

Diumenge que ve dia 13 d'abril l'Ateneu Republicà de Binéfar i Comarca ha organitzat un homenatge als represaliats republicans . Amb aquest acte es pretén ajudar a tancar les ferides que encara continuen obertes , ja que cada vegada són més els familiars dels represaliats que alcen la seva veu reclamant dignitat .
 
Primer a Alcampell , a les 10:00 h . , A la Plaça Espanya , on se celebrarà un acte d'homenatge i des d'on , en finalitzar , el grup es dirigirà al Cementiri Municipal per realitzar una ofrena floral .
 
Més tard a Binéfar , a les 12:00 h . , En el monòlit erigit en el lloc on un dia van ser afusellats molts republicans de la comarca (sortida en direcció a Montsó , al costat de Electricitat Palacín ) , se celebrarà un acte d'homenatge , amb la col · laboració de l'Ajuntament d'Alcampell i la participació de familiars de les víctimes .
 
L'organització fa una invitació oberta a tota la població de la Llitera a participar d'aquests actes , inclosos dins de les IV Jornades Culturals Republicanes , i amb els quals es pretén fer un acte de reflexió i de praxi per tancar aquestes ferides .
 
Fuente: http://www.laliterainformacion.com/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here