Festes de Sant Ramón

0
486
Del 28 al 31 d'Agost al nostre poble estem de Festa Major.
Molt bones festes a tots!!
 
 
Salutació de l'Alcade:
 
Benvolguts veïns
 
Una vegada més el temps mos ha portat a les portes d’una nova Festa Major de Sant Ramon.
Això que el temps passse i passe te un parell de lectures: cada vegada som més vells , però això vol dir que encara som vius i podem confiar amb el futur.
 
El futur. Un demà que voldriem il·lusionant, ple de ventures i , sobretot salut per nosaltres i pels nostres. Ara, peró, visquem un present que mos amoïna , un dia a dia en el què estem veient la precarietat; la nostra i, desgraciadament la dels nostres fills que han de sofrir una crisi que , malgrat el que diuen, sembla no tenir fi. Què més voldria aquest humil alcalde que dir-vos que ja tot será d’ací en endavant millor. Res no em faria més feliç que anunciar-vos que des de l’Ajuntament tenim la vareta mágica de poder arreglar les coses, però no és així. Es fa el què es pot fer sense estirar més el braç que la màniga i, això, benvolguts, mos està donat bons resultats i mos ha dut a una situació de bon control de les finances municipals, sense deixar de fer les actuacions més necessàries i les que convenen al lloc d’Alcampell.
 
No es retòrica. El que més m’alegra és que aquests dies que venen de Festa Major, els passeu sense maldecaps, aprofitant la visita dels vostres fills, parents i amics; que algú sempre ve a les festes d’Alcampell. Deixeu de banda les preocupacions, ja us vagarà de tornar a patir. Visqueu amb emoció els actes que, amb tanta dedicació mos há preparat La Comissió de Festes, aneu al Ball i balleu, balleu i feu gran el ball ( que és el millor ball de La comarca ), disfruteu de les diverses activitats que complementen la Festa i, com sempre us recomano, passeu aquests dies el millor que pogueu sense que ningú mos pugui dir que no hem tractat els forasters, que aquest dies mos acompanyen, com a si fossin d’Alcampelll mateix.
 
Amb el meu nom i amb el de La Corporació que represento, desitjo de tot cor que passeu unes molt bones festes de Sant Ramon.
 
El vostre Alcalde
Josep Anton Chauvell

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here