6.1 C
Alcampell
Divendres, gener 22, 2021

Discurs d'investidura nou consistori municipal

Estimats veïns:
 
Comencem avui i ací la quarta legislatura continuada P.S.O.E. Ha estat la voluntad de la majoria d’alcampellans que, amb el 60% dels vots, mos ha tornat a  donar la majoria absoluta. 
Vull agrair , en aquests moments d’emoció continguda, la feina feta per tot l’Equip de Govern municipal i en especial, a dos persones que han estat al meu costat durant aquests últims 12 anys. Gràcies a Mª Dolores Jiménez Amaro la “ Loli “ i a Juan Aurín el “ Peri “. Espero que us vagi  be en aquesta nova etapa allunyats de la primera línia política; pero que em consta que estareu amb naltros i mos ajudareu quan calgui. 
Gràcies tambe als dos regidors que ara s’incorporn al nostre equip, Irene i Ivan , gràcies per haver tingut la valentia de dir que sí a un projecte de i per Alcampell.
Alcampell, la seua gent, això és el què mos mou i el què mos guia . Així ha estat en aquests 12 anys passats i així serà  en el futur d’aquesta nova singladura.
Administrar el be comú no és fácil i, és possible que en algún moment mos haguem pogut equivocar i, sobretot aquest Alcalde que, de vegades ha hagut de prendre decissions arriscades; però tingueu pressent que si s’ha fallat ha estat de manera involuntària, per això us demano disculpes si, en algún moment, no em sabut encertar. 
Al fons de tot, però, tinc el convenciment de la feina ben feta a favor de tots i totes.
Com deiem en el programa electoral, vam saber aprofitar els anys be bonança per tirar endavant els projectes de més envergadura . Ara també tením il·lusió en el futur i mirarem de complir el màxim dels nostres desitjos i compromisos que us explicavem.
Nosaltres i jo mateix com a Alcalde vostre, no anem contra ningú sinó a favor del lloc d’Alcampell en la seua totalitat , sense cap discriminació. Us estem agraïts per haver-nos donat la vostra confiança novament i, estic segur que mos donareu el vostre ajut per tirar endavant  aquest projecte il·lusionant de treballar per a que Alcampell sigui el lloc on hi pugui viure amb dignitat  tots i totes aquells que així ho decideixin .
Novament gàcies i espero continuar sabent estar a l’altura de les circumstàncies, per difícils que aquestes siguin.
 
                      Josep A. Chauvell - Alcalde d’Alcampell

Borsa de Treball – Personal Administratiu

El 23 de gener es van aprovar les bases de la convocatòria per constituir una borsa de treball d'Auxiliar Administratiu per l'Ajuntament d'Alcampell.

A la web us deixem tota la documentació

Us anexem a data 6 de febrer un document amb unes correccions sobre la documentació penjada

La Fabula de la Seta

La companyia de Circ La Raspa oferirà el proper divendres 27 de desembre a les 18:30 l'espectacle de contacontes i titelles "La fabula de la Seta" a la Biblioteca Municipal. Un muntatge màgic poblat de persones i animals que es creuen al bosc en una nit de tardor.
 
Organitza la Biblioteca d'Alcampell i col · labora la Comarca de la Llitera.
 
T'hi esperem!!

 

Licitació de la gestió de l’explotació de les piscines municipals

S'ha obert el període per poder presentar les proposicions per accedir a l'adjudicació de la gestió de l'explotació de les piscines municipals d'Alcampell. Els...

Eleccions Locals 2015

El passat diumenge van tenir lloc les Eleccions Locals 2015 amb el mateix resultat amb nombre de regidors per a les candidatures que les anteriors eleccions del 2011. Pel que fa al % de vots PSOE puja lleugerament i PP i PAR baixen d'una forma mes significativa.

El PSOE obté 5 regidors i PP i PAR m'aconseguiexen 1 cadascún. La nova candidatura CAMBIAR es va quedar a tant sols 15 vots d'obtenir representació dins del consistori.

+ informació

XVII Certamen de Poesia i Relat Curt

La Biblioteca Pública Municipal juntament amb la Comissió de Cultura de l’Ajuntament d’Alcampell, convoquen el XVII Certamen de Poesia i Relats Curts amb la finalitat de fomentar la lectura i escriptura en el nostre poble. 
 

CURSO DE CREACIÓN Y USO DE BLOGS-WEBS CON WORDPRESS

Duración
 • Días 27 y 28 de Marzo de 2014
 • De 9:00 a 12:00 h.

Lugar

 • Telecentro de ALCAMPELL
 • Dirección – Casa de la Cultura
Programa
 1. Darse de alta en Wordpress.
 2. Configurar los “Ajustes Generales” de Wordpress.
 3. Gestionar los menús de “Entradas”, “Comentarios” y “Usuarios”.
 4. Gestionar los menús de “Enlaces”, “Páginas y Apariencia”.

Actividades escuela infantil

El pasado 30 de Enero fue el día  escolar  de la paz  y la no violencia y para conmemorarlo se han realizado  diferentes actividades,  una de ellas fue  elaborar un mural (con ayuda de las familias)  con caras sonrientes entre las que están las  de nuestros pequeños. Cantaron canciones y vieron videos  relacionados con la paz. Los niños estamparón sus manos y sus pies pintados con pintura blanca para dibujar una  paloma. Igualmente  pintaron mándalas que sirvieron para decorar el centro. Como todos los años lo celebraron  comiendo  palomitas de la paz. 

También durante el pasado mes  se han llevado a cabo  actividades de reciclaje en las que se pidió colaboración a las familias. Los niños  trajeron de sus casas  residuos de papel y plásticos que colocaron en las bolsas correspondientes y que después  se tiraron contenedor. 

Jornadas de Interpretación y Risoterapia

El Ayuntamiento de Alcampell ha preparado unas jornadas de Interpretación y Risoterapia para los dias 13-20-27 de enero y 3-10-17 de Febrero.

Las jornadas impartidas por Josan Bailac, se desarrollarán en la Sala Polivalente de la Casa de la Cultura en horario de 18 a 20h.

El precio de inscripción es de 20€ por persona. Para apuntarse pueden dirigirse al Ayuntamiento o a la Biblioteca Municipal.

 

64,621SeguidoresSeguir
32,100suscriptoresSuscribirte
- Advertisement -

Featured

Most Popular

Castanyada 2015

Com cada any, Alcampell se prepara per la Festa de Castanyada, de la mà de l' Associació Cultural La Bardisa d'Alcampell i l'associació d'Ames de Casa.

Dissabte 31 d'octubre de 2015

18:30 - Castanyada popular a la plaça Major. Se repartiran castanyes i moniatos, i no faltarà lo porró. 

21:00 - Sopar Popular al pavelló municipal (apuntar-se a l'Ajuntament, fins al dimecres 28).

 • Amanida

 • Vedella amb bolets

 • Pastís

 • Vi/sangría/aigua/café

 • 12€ socis Bardisa/13€ no socis

23:00 - Festa de Castanyada. Concert Desde Arriba + Dj Castar

Carnestoltes 2012

Alcampell

Latest reviews

Barra del bar Festes Majors 2015

S'informa a tothom que vulgui portar la barra de les festes Majors d'Alcampell 2015 que estan disponibles les 

Cláusules Económico - Administratives.

 

L'Ajuntament d'Alcampell

Club de Lectura – Sesión 3

 

La sonrisa etrusca

I ja anem pel tercer! Després delectar-nos amb el món de la pintura a l'Holanda de mitjans del segle XVII-La jove de la perla-, i recalar en les històries de la peculiar parròquia d'un cafè-El cafè de la granota-, narrades en to d'humor i carregades de crítica social, en la propera trobada emprendrem un viatge al més recòndit de l'ànima humana.
 
El 25 de novembre, a les 21:00 hores se celebrarà la tercera sessió del Club de Lectura. El llibre escollit en aquesta ocasió és "La Sonrisa etrusca" de José Luis Sampedro, una història d'amor i tendresa, que parla de la pèrdua d'identitat i valors en les societats industrialitzades. Senzill i alhora profund, és un llibre que commou i convida a la reflexió.
 
Escriptor, humanista i economista, brillantment lúcid, i camí dels 95 anys, José Luis Sampedro ha tornat a les pàgines d'actualitat en haver prologat el llibre ¡Indignaos! de Stéphane Hessel.
 
 
SINOPSIS de “La sonrisa etrusca”
 
Un vell camperol calabrès arriba a casa dels seus fills a Milà per fer-se una revisió mèdica. Allà descobreix el seu últim amor, una criatura en la qual bolcar tota la seva tendresa: el seu nét, que es diu Bruno, com a ell li van cridar els seus camarades partisans. També hi viu la seva última passió: un amor que cobreix amb la seva llum els últims moments d'una vida que, si acabament, pot sentir la seva pròpia plenitud.
 

More News