UN PROJECTE DE L'ESCOLA INFANTIL D'ALCAMPELL APARECERA EN BASES DE DADES D'EDUCACIÓ PER CONSIDERAR UNA BONA PRÀCTICA EDUCATIVA.

0
467

L'Escola Infantil d'Alcampell va participar al "Concurs de bones pràctiques innovadores en el primer cicle d'Educació Infantil en la Comunitat Autònoma d'Aragó. Aquest concurs està emmarcat en el Projecte Europeu Xarxa Comenius Netq6.
Netq6 és un programa europeu que té com a objectiu principal el promoure el diàleg, la reflexió, cooperació, innovació en l'Educació 0-6 anys per promoure mesures de millora i qualitat.
Aquest projecte té una projecció en set països diferents: Espanya, Itàlia, Turquia, Regne Unit, Alemanya, Polònia i Romania.
El treball presentat es titula: "Els contes més que una experiència educativa". En ell es parla de tot el treball que es realitza al centre relacionat amb el tema d'animació a la lectura.
El treball presentat d'Alcampell serà inclòs en la compilació de bones pràctiques innovadores del primer cicle d'educació infantil que es publicarà a la pàgina web de la Xarxa Comenius NEtq6 d'Aragó ia la Xarxa de Bases de Dades d'Informació Educativa (REDINET), l'Centre Aragonés de Recursos per a l'Educació Intercultural (CAREI) i del Centre Aragonès de Tecnologies per a l'Educació (CATEDU).
Des de l'Escola Infantil, que durant aquest mes de maig es troba en període de de preinscripcions per al proper curs 2013-2014, es vol agrair la col · laboració de totes les famílies dels nens / es que han participat molt activament en les activitats que des l'Escola se'ls han proposat i com no als nens / es que són els veritables protagonistes del treball.
 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here