Club de Lectura – Sesión 3

0
475

 

La sonrisa etrusca

I ja anem pel tercer! Després delectar-nos amb el món de la pintura a l'Holanda de mitjans del segle XVII-La jove de la perla-, i recalar en les històries de la peculiar parròquia d'un cafè-El cafè de la granota-, narrades en to d'humor i carregades de crítica social, en la propera trobada emprendrem un viatge al més recòndit de l'ànima humana.
 
El 25 de novembre, a les 21:00 hores se celebrarà la tercera sessió del Club de Lectura. El llibre escollit en aquesta ocasió és "La Sonrisa etrusca" de José Luis Sampedro, una història d'amor i tendresa, que parla de la pèrdua d'identitat i valors en les societats industrialitzades. Senzill i alhora profund, és un llibre que commou i convida a la reflexió.
 
Escriptor, humanista i economista, brillantment lúcid, i camí dels 95 anys, José Luis Sampedro ha tornat a les pàgines d'actualitat en haver prologat el llibre ¡Indignaos! de Stéphane Hessel.
 
 
SINOPSIS de “La sonrisa etrusca”
 
Un vell camperol calabrès arriba a casa dels seus fills a Milà per fer-se una revisió mèdica. Allà descobreix el seu últim amor, una criatura en la qual bolcar tota la seva tendresa: el seu nét, que es diu Bruno, com a ell li van cridar els seus camarades partisans. També hi viu la seva última passió: un amor que cobreix amb la seva llum els últims moments d'una vida que, si acabament, pot sentir la seva pròpia plenitud.
 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here